O&O 2e Jaar gezond kindermenu

2e jaar O&O. In de eerste periode zijn we leuk van start gegaan met eten. We moesten een gezond en origineel kindergerecht maken dat lekker is, aantrekkelijk er uit ziet en een mooie verpakking heeft. Er moet minimaal een van deze gekozen worden: vegan, vegetarisch, glutenvrij of lactosevrij. Wij hebben gekozen voor vegetarisch. hieronder een aantal foto's van onze gerechten.  

O&O 2e jaar seed valley 

Deze periode gaan we onderzoeken welke omstandigheden het beste effect hebben op de groei van een basilicum plant. Dit onderzoeken wij door middel van het meten van de lengte van de plant en het aantal blaadjes aan de plant. Wij als team hebben ervoor gekozen om de planten op water te laten groeien hier onder een aantal foto's van ons project. 

O&O 2e jaar Het Slimste Huis 

deze periode hebben we een mooie en nieuwe oplossing gemaakt voor slechtziende personen die langzaam aan blind raken. We hebben een badkamer gemaakt met microbit, dat hebben we samen gecombineerd met een bewegingssensor die laat weten als de persoon de douche inloopt zodat hij of zij weet waar die zich bevind.