O&O 1e Jaar Periode 1 

In deze eerste periode kregen we de opdracht om een deel van het sience park in Amsterdam te kiezen, proberen dat deel  te verduurzamen op een manier die nog niet vaak is gebruikt. ik en mijn groepje kozen voor het datacentrum, omdat het ons leuk leek. 

hier een aantal foto's van het eindproduct.

O&O 1e Jaar Periode 2 

In de 2e periode moesten we voor rijks waterstaat een modulaire brug maken door middel van IDF principes. Ik vond het een leuk project want het is niet iets wat je elke dag maakt of doet. wij vonden het leuk om iets met veel natuur te maken dus hebben we bedacht om een boom er door heen te maken. het is goed gelukt volgens ons team. hier onder zie je een aantal foto's van ons eindproduct.

O&O 1e jaar Periode 3 

Deze periode moesten we een armatuur maken voor een lamp. Dit deden we met materialen die we gekregen hebben van de opdrachtgever. Deze materialen zijn voor een groot deel afval (gebruikte spullen). Hier moesten we dus een lamp mee maken waarin het materiaal herkenbaar blijft als hoe de opdrachtgever het heeft aangeleverd. Zie hieronder een armatuur van internet (links) en ons eigen eindproduct (rechts).